Här kommer långt om länge

Här är bilder från när jag var på promenad med matte o lillhusse.
jag passade på att ta med mig ännu ett torkat fiskskinn.

Sen så jagade jag upp några kanadagäss också.... o så här fint stod jag o titta om det skulle finnas fler att jaga...

Hmpf

NU är det kokta fläsket stekt eller hur brukar man säga... jag bryr mig inte så noga... kan äta det okokt o ostekt så för mig kvittar det.

Men en person som påstår sig vara jääääätterädd för hundar (ja stora hundar iaf) har gått bakom ryggen på mig o blivit bundis med en rottis.

De har utbytt rostbiff o allt....

Undrar om jag inte ska smaka bara liiiite grann på hennes "magra" ben nästa gång vi ses hon o jag....

Nä matte säger att jag absolut INTE får göra nånting sånt.... men kanske mangla henne under min kroppstyngd då? När jag vill hoppa upp o ge henne en puss i ansiktet.

Jag är duktig på att mangla.... hehehe

I en liten fiskehamn....

Idag gick vi en promenad till hamnen en bit bort härifrån.

Det var härligt tyckte jag som fick springa lös hela promenaden. Medan matte o husse stod o tittade på vattnet så hittade jag nånting riktigt smaskigt.

I en komposthög i skogsbrynet hade nån slängt skinnet från två stora gäddor. De där skinnen var torra o knapriga, som bästa godiset faktiskt så jag tog ett o börja knapra på. Då tyckte matte o husse att det var dags att gå hemåt igen.

Men jag höll hårt i det torra skinnet hela vägen hem. Sen la jag mig att tugga på det.

Matte säger att jag inte får kräkas gamla fiskskinn nu inatt.

Sorkjakt

Jag har letat sork idag.... det gillar jag.

Vi åkte hela familjen till gården o jag har tagit igen en massa förlorad  sorkjaktstid.
sorkjakt

Matte tänkte dock nästan inte låta mig komma in i bilen igen sen... för jag har tagit lite fotbad också.... i diket. Hon påstod att jag var skitigare än grisarna.

Wow äntligen

scrappat av matte Malin

Äntligen gick det att få in bilden i bloggen.... matte ändrade liiiiite liiiiite på storleken o si då gick det. Knepigt det där....

Scrapblog is the shit

Kolla in vad matte har scrappat åt mig

O tyvärr verkar bloggen som vanlig vara riktigt crappy för bilder det är nåt man inte kan lägga in HUR som helst inte.

Visa mig den ansvarige för bloggen o jag ska bita lite granna i benet. Bara tugga lite lätt.... eller nej förresten... bita riktigt hårt.. för det här är inte kul


Ombyte förnöjer sägs det... ja jag vet inte... tack för det matte

Inatt kände jag för att komma in få lägga mig i samma rum som husse o matte sover i.... ja lillhusse sover ju också där på golvet på en madrass. Det var madrassen jag var ute efter....

Jag väckte matte genom att lite fint krafsa på dörren.
När hon så hade vaknat o gått på toa så följde jag med henne tillbaka in i rummet... tänkte lägga mig på madrassen o fick se att Johan låg där... men jag tänkte att han kan väl flytta på sig.

Matte uppskattade dock inte mitt tilltag så hon skicka ut mig igen.

*suck*

Det fick bli soffan i köket istället då

fredag

Idag har matte o jag varit ute på cykeltur... eller ja, det var ju bara matte som cyklade. Själv fick jag minsann springa. Sen är hon lite dum för jag får inte stanna o nosa hur jag vill när vi cyklar. Då blir hon så gale' arg så. Sen när hon tror att jag behöver bajsa så stannar hon... men då kissar jag bara, på pin kiv, för det är minsann inte hon som bestämmer.

vov

Just nu är "faster" Monica, (husses ena lillasyster) jobbig o håller på med att fota mig. Det är lite otäckt när blixten blixtrar mig i ögonen så jag tittar bort hela tiden.
Ricko hjärta
Ricko vilar

En blingad variant av när jag skakar mig

Ricko
Glitter Graphics

Ricko tar ett dopp

Vill ni se en badpojke så titta hit.
Ricko badardusch någon?

Rickos klagan

Idag har vi besök här.... husses lillebror är här med sin flickvän o hennes barn o hund. Madicken ja... hon är ett stycke för sig hon.
Rivjärn skulle jag vilja kalla henne. Hon flyger på mig lite då och då och försöker sätta mig på plats. Men en sak ska hon ha klart för sig... o det är att jag, Ricko, inte accepterar det. Jag har fräst ifrån tillbaka flera gånger. Matte o Madickens matte bråkar på oss två när vi sätter igång.... men det är faktiskt inte jag som börjar o dessutom är det JAG som "bor" här.

Här sitter hon o visst e hon söt. Synd bara att hon ska vara så rivig.

B-Cool

Inte för att jag vet varför men matte ville promt lägga in den här bilden på "Bibi"... jag tyckte att det kunde väl vara okej då eftersom den är "blingad". Annars har jag inte så mycket till övers för den där knäppskallen. Han fattar inte ens att vara rädd för mig när jag skäller på honom. Jag vet inte riktigt vad han ska föreställa heller egentligen... hund är han då rakt inte iaf.
B-Cool

Make your own Glitter Graphics

Lillmatte Elin gjorde en fin bild på mig :)

cdwg <-- titta så fint :)

Det är tråkigt att stanna hemma när matte åker bort

Matte är lite taskig som inte tar mig med till jobbet nuförtiden... hon påstår att det blir för varmt ifall jag måste sitta i bilen ett tag men äh, jag kan ju vara med henne hela dagen. Så det så.

Dessutom så vet jag att de frågar efter mig på hennes jobb... för det har hon sagt till mig. Idag till exempel så frågade Maud på dagverksamheten efter mig...

..


sorkjakt

Man tager vad man haver...


I det här fallet fick det bli en kudde av betong när det inte fanns nåt annat till hands.

Det var ju Kajsa Warg som sa så.... att man tar vad man har... o jag är ju lite lik en varg så därför tycker jag att det talesättet passar bra på mig.

Matte o lillhusse däremot tyckte att jag var helknäpp, men vaddå???

Välkommen till min nya blogg!

Jag är en hund som heter Ricko

Det finns de som är rädda för mig.

Det kan jag INTE förstå. Jag som är så söt

Av någon anledning verkar det inte funka att ladda upp bilder ikväll.... typiskt, jag som ville visa upp mina bästa sidor så mkt som möjligt

RSS 2.0