Nu smäller det snart

Ricko wishing happy new year
Myspace Glitter Graphics

Ricko bloggar

Idag var det två roliga farbröder här. Jag skällde ut dem lite sådär obligatoriskt. De slängde en massa pinnar på backen... jättekul ju.

Matte säger att jag borde lära mig att bära in veden i huset o inte bara lägga den på marken nånstans på gården. Men det är ju inte lika roligt. Då blir det ju som att jobba.... o jobba gör jag bara om jag får nåt gott.

Jag kan förresten tala om att mitt ben är nästan slut nu. Så om nån känner sig manad så kan han/hon komma hit med ett nytt. =)

Titta så glad jag är

Jag fick ett megastort tuggben i julklapp.... jag är jättelycklig kan jag säga.


O jag har inte ätit upp hela än..... mumsigt

En liten uppdatering kanske är på sin plats?

Jag gillar snöskotrar....

Gillar att rejsa ikapp med dem.

Nu var det ju visserligen nästan en vecka sen jag fick göra det, för snön håller ju på att töa bort igen.

Matte var lite orolig där i söndags när jag sprang efter skotern eftersom jag bara nån timme tidigare hade haft ett epilepsianfall ute i snön.

Men jag kände inget då längre o det var bara jättekul.

Mindre kul var det när matte, lillmatte, lillhusse o jag for till farmor o farfar i Forneby för att baka o "kusin" Sussi var där. Hon var hur snäll som helst medans vi var ute.... så fort vi kom in så flög hon på mig som en ilsken bålgeting. Hon var tusen resor värre än Madicken nånsin varit.


Jag tyckte hon var hemskt bitsk men så fort min älskade matte fått bort henne från mig så började jag att rensa golvet från alla torrfodersbitar som bitchen i sin ilska vält ut.

Så jag är inte så långsint jag inte.... hehehe

Klicka på Sussi så kommer du till hennes mattes blogg....

RSS 2.0